Site icon Fit Yemek

Protein Tozsuz PROTEİN SHAKE

Protein Tozsuz PROTEIN SHAKE (42 gram protein) - FitYemek

Protein tozunuz yoksa, evinizde kendi protein shake’inizi hazırlayabilirsiniz!
42 gram protein içeren bu içecekle kaslarınızı besleyin, üstelik muz ve kakao aromasıyla…

Fitness ile, vücut geliştirme ile veya herhangi bir spor dalıyla ilgileniyorsanız vücudunuzun ve kaslarınızın spor yapmayan insanlara göre daha fazla proteine ihtiyacı vardır. Veya hiç spor yapmayan ancak kilo vermeye, fazlalıklarından kurtulmaya, sağlıklı yaşamaya çalışan bir birey olarak günlük kalori ihtiyacınızı fazla karbonhidratlar yerine proteinlerden karşılamak istiyor olabilirsiniz.

Bu yazıdaki protein shake tarifimiz bu noktada size yardımcı olabilecek bir tariftir. Herhangi bir katkı maddesi içermez, tamamen doğal ve sağlıklıdır. Aynı zamanda yüksek protein içeriği sayesinde kaslarınızın onarılmasına yardımcı olur.

 

►Sağlıklı, fit, bol proteinli yemek tarifleri için Youtube Kanalımıza ÜCRETSİZ ABONE OLUN!

 

Ev yapımı protein tozsuz protein shake hazırlamak sandığınızdan çok daha kolay, öncelikle besin değerlerine bir göz atalım:

► Protein Shake Besin Değerleri

Enerji, kcal : 330
Protein, g : 41.9
Karbonhidrat, g : 28.1
Yağ, g : 5.6

Gördüğünüz gibi tarifimiz, 42 gram gibi yüksek bir miktarda protein içeriyor, bunun yanında 28 gram kadar da sağlıklı karbonhidrat içeriyor.

 

► Protein Tozsuz Protein Shake Malzemeleri

► Ev Yapımı Protein İçeceği Nasıl Yapılır?

  1. Malzemeleri bir karıştırma kabına koyun.
  2. Blender ile iyice karıştırın, parçalayın.
  3. Afiyet olsun, protein tozsuz protein shakeiniz hazır!

 

FitYemek’i diğer sosyal medya hesaplarından da takip edebilirsiniz!
►  FACEBOOK
►   TWİTTER
►   INSTAGRAM

 

Kilo vermek, almak, kas yapmak ve yağ yakmak. Bunların hepsinin yolu beslenmeden geçer. Güzel bir vücuda sahip olmanız için size yönelik yemek, tatlı tariflerini FitYemek’de bulabilirsiniz. Vücut geliştirmenin yüzde 60-70 i beslenmedir lafı söylentiden ibaret değildir. Peki neyi nasıl hazırlayıp, ne zaman tüketeceksiniz, nasıl sağlıklı beslenilir? İşte bu noktada devreye FitYemek girmektedir. Şimdiden hepinize afiyet olsun. Fit yemek tarifleri için takipte kalın!

Exit mobile version