Site icon Fit Yemek

Proteinli Atıştırmalık Tarifi

Proteinli Atıştırmalık Tarifi - 34 gram protein - FitYemek

Okulda, iş yerinde ya da dışarıdasın. Kan şekerinizin düşmesini takibencanınız birşeyler yemek istedi. Eskiden olsa bu ihtiyacınızı abur cubur gıdalarla karşılamayı tercih edecektiniz. Ama artık sağlıklı atıştırmalıklar hazırlayabileceğinizin farkındasınız. Vücudunu anabolik, metabolizmasını hızlı tutarak gün içerisindeki enerjilerinden bir şey kaybetmek istemeyenler bu tarifi akıllarında tutacaklar.Ayrıca zaman sıkıntısı olanlar için bir de iyi haberimiz var. Bu tarifin hazırlanması 10 dakikadan fazla sürmüyor!

Kaliteli protein kaynaklarına sahip bu tarif, karbonhidrat içeriği ile antrenman öncesi, sonrasında ara öğün olarak tüketilebilir.

Malzemelere göz atarak işe başlayalım:

>Proteinli Atıştırmalık Malzemeleri

>Proteinli Atıştırmalık Nasıl Yapılır?

1)Ekmekler kızartılıp dilimlenir.
2)Lor peyniri ile bal bir kasede karıştırılır.
3)Afiyet olsun!

>Besin değerleri

(Tümünün değerleridir)
Enerji, kcal: 362.2
Protein, g: 34.2
Karbonhidrat, g: 46.9
Yağ, g: 4.2

Kilo vermek, almak, kas yapmak ve yağ yakmak. Bunların hepsinin yolu beslenmeden geçer. Güzel bir vücuda sahip olmanız için size yönelik yemek, tatlı tariflerini FitYemek’de bulabilirsiniz. Vücut geliştirmenin yüzde 60-70 i beslenmedir lafı söylentiden ibaret değildir. Peki neyi nasıl hazırlayıp, ne zaman tüketeceksiniz, nasıl sağlıklı beslenilir? İşte bu noktada devreye FitYemek girmektedir. Şimdiden hepinize afiyet olsun. Fit yemek tarifleri için takipte kalın!

Exit mobile version