Site icon Fit Yemek

Ramazanda Kas Yapılır Mı?

Ramazan'da Vücut Geliştirme - Nasıl Kilo Alınır? - Fit Yemek

Ramazanda spor yapılır mı? Ramazanda kas geliştirilir mi?

Gün içerisindeki beslenme, su alımı eksikliği, hareket edebilecek enerji seviyesini sağlama zorluğu vb. sebeplerden ötürü, vaat ettiği tüm iyilik dolu dileklerin yanında, ayın oldukça “zorlayıcı” bir süreci içerdiğini düşünenler ve bunu dile getirenler mevcuttur.

İnandıkları dinin gereklerinden birini yerine getirmenin yanında, olası spor-sağlıklı beslenme düzeninden ayrılmak istemeyenlerin yaşadığı çelişkinin aslında ne kadar yersiz olduğunu kanıtlayacak bir içeriğe odaklanmak üzere olduğunuzu belirtmek gerekir.

Vücut geliştirme özelinde kas gelişimine odaklı sporu yapanların korkulu rüyası konumundaki Ramazan, mevcut birkaç dinamikle çok daha kolay bir süreci beraberinde getirecek.

Neyi ne zamandan yediğinden ziyade, yemen gerekeni bir gün içerisinde almanın önem arz ettiğinin güncel araştırmalarla kanıtlandığı bir ortamda günlük alınması gereken kalori miktarını, orucunuzu açmanızın ardından sağlamanızın en önemli ipucu olduğunu söyleyerek, 1 ay sürecek olan bu mübarek ayda kas gelişimini sağlayabileceğinizi, en azından mevcut kas kütlenizi koruyabileceğinizi söylüyoruz. Ya da daha uygun bir dille; garanti ediyoruz!

Exit mobile version