Site icon Fit Yemek

Hasta Çorbası – Bağışıklık Güçlendirir!

Bağışıklık güçlendiren hasta çorbası

Hastalıklar, grip salgınları peşimizi bırakmıyor. Bağışıklık güçlendiren çorba tarifi ile hastalıklardan korunun, mikropları vücudunuzdan uzaklaştırın!

Sağlığımız çok kıymetli, onu her zaman korumaya çalışmalıyız. Grip, influenza, soğuk algınlığı gibi can sıkıcı şeyler çok yaygınlaştı. Herkesin hastalandığı şu dönemlerde, sizlere bağışıklığınızı güçlendirecek bir çorba tarifi vermek istedim. İçeriğiyle hem besleyici, hem de çok lezzetli olan bu tarifi mutlaka denemelisiniz.

İş işten geçti, çoktan hastalandım diyenler de üzülmesin. Hastayken de kolayca yapabileceğiniz, zahmetsiz ve pratik bir tarif. Aynı zamanda iyileşmeniz için ihtiyacınız olan besinleri bu çorbadan karşılayabileceksiniz. İştahınızın olmadığı, yataktan kalkamadığınız günlerde ilaç gibi gelecek bir hasta çorbası tarifi bu. Acil şifalar ve sağlıklı günler dilerim. 🙂

NOT: Bu tarif aynı zamanda diyet çorba tarifidir. Düşük kalorili ve yüksek proteinli bağışıklık çorbası tarifi, tok kalmanıza da yardımcı olacaktır.

Çorbanın yapılışını ister izleyin, isterseniz de okumaya devam edin. 🙂

Bağışıklık Güçlendiren Hasta Çorbası Malzemeleri

Besin Değerleri

Kalori, kcal: 250
Protein, g: 38
Karbonhidrat, g: 14
Yağ, g: 3
(Bu besin değerlerine sahip 3 porsiyon çorba çıkıyor, yani tüm tencerenin besin değerleri yukarıdaki değerlerin 3 katıdır.)

Youtube kanalımıza da bekleriz: Tıkla, kanala git!

Yorumlarınızı bekliyorum, sağlıklı günler dilerim! 🙂

Exit mobile version