Site icon Fit Yemek

Kilo Aldıran Yulaf Ezmesi Tarifi

Kilo Aldıran Yulaf Ezmesi Tarifi - Yüksek kalorili! | Fit Yemek
Sporun, sağlık beslenmenin yalnızca “kilo vermek” için yapıldığı algısının kırılmasının üzerinden çok sular geçtiğini düşünüyoruz. Sağlıklı bir şekilde kilo alımının, en az kilo vermek kadar özen gösterici bir süreci içerdiğinin farkında olanlara yönelik, kilo alma diyetlerinde kullanabilecekleri çok özel bir tarif veriyoruz. Zengin içeriği ile hem kilo verme, hem de kilo alma programlarında kendine yer bulan yulaf ezmesinin bu hali, kilo almayı hem kolaylaştıracak, hem de zevkli bir hale getirecek. Yediğiniz herhangi bir tatlıdan daha tatlı(!) bir tarifi kim istemez ki?

Oldukça zengin besin içeriğine sahip yulaf ezmesi tarifi, hem kilo alma, hem de kilo verme programlarınızda rahatlıkla uygulayabileceğiniz türden bir tarif konumunda.

Malzemelere göz atarak işe başlayalım:

>Yulaf Ezmesi Tarifi Malzemeleri

>Kilo Almaya Yardımcı Yulaf Ezmeli Tarif Nasıl Yapılır?

1. Bir kaseye yulaf ezmesi ve süt konulur, yulaf ezmesinin yumuşaması için 15 dakika beklenir. İsteyenler sütü sıcak ekleyip beklemeden de hazırlayabilirler.
2. Üzerine kuru üzüm eklenip karıştırılır.
3. Cevizler parçalanarak eklenir ve üzerine bal dökülür.
4. Karıştırılıp afiyetle yenir! 🙂

>Besin değerleri

(Tümünün değerleridir)
Enerji, kcal : 877
Protein, g : 28
Karbonhidrat, g : 112
Yağ, g : 34

Kilo vermek, almak, kas yapmak ve yağ yakmak. Bunların hepsinin yolu beslenmeden geçer. Güzel bir vücuda sahip olmanız için size yönelik yemek, tatlı tariflerini FitYemek’de bulabilirsiniz. Vücut geliştirmenin yüzde 60-70 i beslenmedir lafı söylentiden ibaret değildir. Peki neyi nasıl hazırlayıp, ne zaman tüketeceksiniz, nasıl sağlıklı beslenilir? İşte bu noktada devreye FitYemek girmektedir. Şimdiden hepinize afiyet olsun. Fit yemek tarifleri için takipte kalın!

Exit mobile version