Site icon Fit Yemek

Lor Köftesi Tarifi

Lor Köftesi - Protein deposu! - Fitnesstime ile! | Fit Yemek
Yemesini çok sevsekte haşlanmış tavuk bir süre sonra, ilk günkü tadını vermeyebiliyor. Sürekli aynı protein kaynaklarını tüketmekten sıkılanlara, bitkisel proteinleri tercih edebileceklerini, hayvansal gıdalardan aldıkları protein miktarını bu yolla alabileceklerini söylemiştik. Fakat yine de kas gelişimi adına ihtiyacı olduğu tüm aminoasitleri barındıran hayvansal gıdalardan vazgeçemeyenlerin, aradıklarını bu tarifte bulabileceklerini söyleyebiliriz. Lor köftesi; antrenman sonrası öğünlerin vazgeçilmesi olacak!

Günlük protein ihtiyacınızı neredeyse karşılayabilecek nitelikte olan lor köftesi, ayrıca içerdiği kompleks karbonhidrat ve sağlıklı yağlar ile ideal bir antrenman sonrası öğün olacak.

Malzemelere göz atarak işe başlayalım:

Lor Köftesi Malzemeleri

Lor Köftesi Nasıl Yapılır?

1)Lor peyniri, yulaf ezmesi, baharatlar ve yumurtalar bir kapta iyice yoğurulur.
2)Tavanın altı ısıtılır, 1 yemek kaşığı zeytinyağı dökülür.
3)Karışım köfte şekline getirilerek tavaya dizilir. Arkalı önlü pişirilir.
4)Afiyet olsun!

Besin değerleri

(1 köftenin değerleridir, toplam 10 köfte çıkıyor.)
Enerji, kcal : 80
Protein, g : 5.7
Karbonhidrat, g : 7.3
Yağ, g : 3.1

Besin değerleri

(tamamının değerleridir, 10 köftenin)
Enerji, kcal : 800
Protein, g : 57
Karbonhidrat, g : 73
Yağ, g : 31

Kilo vermek, almak, kas yapmak ve yağ yakmak. Bunların hepsinin yolu beslenmeden geçer. Güzel bir vücuda sahip olmanız için size yönelik yemek, tatlı tariflerini FitYemek’de bulabilirsiniz. Vücut geliştirmenin yüzde 60-70 i beslenmedir lafı söylentiden ibaret değildir. Peki neyi nasıl hazırlayıp, ne zaman tüketeceksiniz, nasıl sağlıklı beslenilir? İşte bu noktada devreye FitYemek girmektedir. Şimdiden hepinize afiyet olsun. Fit yemek tarifleri için takipte kalın!

Exit mobile version