Site icon Fit Yemek

Tavuk Ciğeri Tarifi

Tavuk Ciğeri Tarifi | FitYemek
Yüksek kolestrol değerlerine sahip olması nedeniyle “sakatat” denilince yüz buruşturanlardan mısınız? Ciğer ve türevlerine hayatınızda hiç yer vermiyorsanız, size bir haberimiz var. Yumurtanın sarısı örneğinde de olduğu gibi yüksek kolestrol beraberinde yüksek testosteron sağlamanıza olanak tanıyan sakatat ve benzeri ürünler tartışıldığı kadar zararlı değil. Kas gelişimi sağlama yolunda en önemli hormonu salgılamak istiyorsanız, kafanızdaki sakatat algısını kırmanız gerecek. Gelin bu zincirleri en lezzetli tarifle kıralım.

Oldukça fazla miktarda protein içeren tarif, sahip olduğu büyüme hormonu değerleriyle kas gelişiminize büyük katkıda bulunacak.

Uyarmakta yarar var, marketlerde satılan tavukların daha hızlı büyümeleri için kullanılan hormonların bir kısmı bu tavukların ciğerlerinde tutunabiliyor.O nedenle tavuk ciğeri tüketimini fazla abartmamakta yarar var.Haftada 1 gibi beslenme planınıza ekleyebilirsiniz.

Malzemelere göz atarak işe başlayalım:

>Tavuk Ciğeri Malzemeleri

>Tavada Tavuk Ciğeri Nasıl Yapılır?

1. Tavuk ciğerleri ve yürekleri ayıklanır. Yürekler yarılır.
2. İyice yıkanıp süzülmeye bırakılır.
3. Tavanın altını ısıttıktan sonra kısık ateşe alıp, ciğerler tavada pişirilir.
4. Piştikten sonra üzerine istenilen baharatlar (tercihen sarımsak, karabiber, kekik) eklenerek biraz karıştırılır.
5. Afiyet olsun!

>Besin değerleri

(750 gramının besin değerleri)
Enerji, kcal : 1,012
Protein, g : 165.75
Karbonhidrat, g : 9
Yağ, g : 31.5

>Besin değerleri

(100 gramının besin değerleri)
Enerji, kcal : 135
Protein, g : 22.1
Karbonhidrat, g : 1.2
Yağ, g : 4.2

Kilo vermek, almak, kas yapmak ve yağ yakmak. Bunların hepsinin yolu beslenmeden geçer. Güzel bir vücuda sahip olmanız için size yönelik yemek, tatlı tariflerini FitYemek’de bulabilirsiniz. Vücut geliştirmenin yüzde 60-70 i beslenmedir lafı söylentiden ibaret değildir. Peki neyi nasıl hazırlayıp, ne zaman tüketeceksiniz, nasıl sağlıklı beslenilir? İşte bu noktada devreye FitYemek girmektedir. Şimdiden hepinize afiyet olsun. Fit yemek tarifleri için takipte kalın!

Exit mobile version