Site icon Fit Yemek

Vücut Geliştirme Sandviçi Tarifi

Vücut Geliştirme Sandviçi - Fit Yemek
Vücut geliştirme sporu ile uğraşıyor; fakat beslenmek için yeterli zaman ayıramıyor musunuz? “Yeterli zamanım yok, beslenemiyorum. Bu yüzden gelişemiyorum” şeklindeki bahanelerin arkasına saklanmanıza gerek kalmayacak. Bu sandviç tarifi, hedefine giden yolda en hızlı ilerlemek isteyenlere uygun olacak. Beslenmenin bu sporda, antrenman parametrelerinden daha büyük bir etkiye sahip olduğu düşünülürse, 3 dakika içerisinde hazırlayacağınız bu sandviçin, çabalarınızın karşılığını vereceğini söyleyebiliriz.

Karbonhidrat ve protein bakımından oldukça zengin bu sandviç, içerdiği fıstık ezmesi ile en sağlıklı yağları da vücudunuza almanızı sağlayacak.

Malzemelere göz atarak işe başlayalım:

>Vücut Geliştirme Sandviçi Malzemeleri

>Vücut Geliştirme Sandviçi Nasıl Yapılır?

1. Bir kasenin içine fıstık ezmesini ve yumurta beyazlarını koyun.
2. Üzerine muzu ezerek ilave edin, çatal yardımıyla iyice ezerek karıştırın.
3. Kızarttığınız ekmeğin üzerine karışımı sürüp, üzerini kapatın.
4. Afiyet olsun!

>Besin değerleri

(Tümünün değerleridir)
Enerji, kcal : 485.5
Protein, g : 27.4
Karbonhidrat, g : 68.3
Yağ, g : 10.6

Kilo vermek, almak, kas yapmak ve yağ yakmak. Bunların hepsinin yolu beslenmeden geçer. Güzel bir vücuda sahip olmanız için size yönelik yemek, tatlı tariflerini FitYemek’de bulabilirsiniz. Vücut geliştirmenin yüzde 60-70 i beslenmedir lafı söylentiden ibaret değildir. Peki neyi nasıl hazırlayıp, ne zaman tüketeceksiniz, nasıl sağlıklı beslenilir? İşte bu noktada devreye FitYemek girmektedir. Şimdiden hepinize afiyet olsun. Fit yemek tarifleri için takipte kalın!

Exit mobile version