Site icon Fit Yemek

Yaban Mersinli Yulaf Ezmesi Tarifi

Yaban Mersinli Yulaf Ezmesi | FitYemek
Dönem itibariyle gerek yapılan tanıtımlar gerekse de üzerine yüklenen anlamla deyimi yerindeyse değeri bilinen yulaf ezmesi sporcular, sağlıklı beslenenlerin vazgeçilmezlerinden biri durumunda. Makro, mikro besinlerin oldukça uyum içerisinde yer aldığı yulaf ezmesinin tüketimi ise sanıldığı kadar kolay olmayabiliyor. Damak tadından vazgeçmeden bu faydalı besini vücuduna almak isteyenlerin tarifimize göz atmasını şiddetle tavsiye ederiz.

Karbonhidrat, protein ve sağlıklı yağlar açısından oldukça zengin bir içeriğe sahip yulaf ezmesi, yaban mersinin eşsiz lezzeti ile buluşuyor.

Malzemelere göz atarak işe başlayalım:

>Yaban Mersinli Yulaf Ezmesi Tatlısı Malzemeleri

>Yaban Mersinli Yulaf Ezmesi Nasıl Yapılır?

1. Yaban mersinleri ile süt blender ile iyice karıştırılır.
2. Cezveye dökülerek karışım ısıtılır.
3. Bir kaseye konulan yulaf ezmesinin üzerine ısıtılan karışım dökülür.
4. İsteğe bağlı üzerine ılık süt eklenebilir. Biraz daha yaban mersini eklenir.
5. Afiyet olsun!

>Besin değerleri

(Tümünün değerleridir)
Enerji, kcal : 500
Protein, g : 17.5
Karbonhidrat, g : 79.3
Yağ, g : 12.6

Kilo vermek, almak, kas yapmak ve yağ yakmak. Bunların hepsinin yolu beslenmeden geçer. Güzel bir vücuda sahip olmanız için size yönelik yemek, tatlı tariflerini FitYemek’de bulabilirsiniz. Vücut geliştirmenin yüzde 60-70 i beslenmedir lafı söylentiden ibaret değildir. Peki neyi nasıl hazırlayıp, ne zaman tüketeceksiniz, nasıl sağlıklı beslenilir? İşte bu noktada devreye FitYemek girmektedir. Şimdiden hepinize afiyet olsun. Fit yemek tarifleri için takipte kalın!

Exit mobile version