Site icon Fit Yemek

Diyet Çikolata Topları Tarifi

Diyet Çikolata Topları | Fit Yemek
Spor yapıyorsanız, karbonhidrat tüketimi açısından bir sorununuz yoksa, misafiriniz gelmişse ya da antrenmanınızdan hemen önce beslenmeniz gerekiyorsa bu tarif tam size göre. Diyetinizi bozmadan, damak tadınıza oldukça uygun bir besin tüketmek isteyenler diyet çikolata toplarını çok sevecekler. İçeriğinde sadece sevdiğimiz malzemelerin yer aldığı çikolata topları, enerjiyi ihtiyaç duyduğunuz her an tüketilebilecek durumdalar. Hurma ve bitter çikolatanın büyülü karışımına bir de kaju eklenince tadından yenmiyor.

Oldukça yüksek karbonhidrat oranına sahip tarif, hareketli bir günlük hayata sahip olanlara, spor yapanlara önerilirken, şeker hastalarının tarifi kontrollü tüketmeleri gerekiyor.

Malzemelere göz atarak işe başlayalım:

>Diyet Çikolata Tatlısı Tarifi Malzemeleri

>Fit Çikolata Topları Nasıl Yapılır?

1- Sıcak suda bekletilmiş hurmalar, hindistan cevizi ve çiğ kaju ile blenderdan geçirilir.(Hurmanın suyundan 2 kaşık kadar ekleyin karışıma)
2- Çikolata benmari usulü eritilir.
3- Karışım top haline getirilip erimiş çikolata veya kakao ile kaplanır.
4- Oda sıcaklığına geldikten sonra 20 dakika kadar buz dolabında bekletilir.
5- Afiyet olsun! 🙂

>Besin değerleri

(1 tanesinin değerleridir, toplam 14 tane çıkıyor tarif ile)
Enerji, kcal : 85
Protein, g : 1.4
Karbonhidrat, g : 11
Yağ, g : 4

Kilo vermek, almak, kas yapmak ve yağ yakmak. Bunların hepsinin yolu beslenmeden geçer. Güzel bir vücuda sahip olmanız için size yönelik yemek, tatlı tariflerini FitYemek’de bulabilirsiniz. Vücut geliştirmenin yüzde 60-70 i beslenmedir lafı söylentiden ibaret değildir. Peki neyi nasıl hazırlayıp, ne zaman tüketeceksiniz, nasıl sağlıklı beslenilir? İşte bu noktada devreye FitYemek girmektedir. Şimdiden hepinize afiyet olsun. Fit yemek tarifleri için takipte kalın!

Exit mobile version