Site icon Fit Yemek

Doğal Protein Shake Tarifi

Doğal Protein İçeceği - 45 gram PROTEİN | FitYemek
Antrenman sonrasında ya da gün içerisinde, protein ihtiyacımızı karşılamamız gereken durumlarda, sıklıkla “protein shake”lere başvurmayı tercih ediyoruz. Kaslarımızı beslerken, aynı zamanda günlük protein ihtiyacımızı karşılamaya yönelik olan bu içeceklerde ise genellikle takviye ürünlere başvuruyoruz. “Ben herhangi bir supplement kullanmıyorum. Beslenmemdeki makro-mikro gıda dengesini tamamen doğal yiyeceklerden karşılıyorum” diyenleri ise tarifimize bekliyoruz. Protein tozu ya da gıda takviyesi kullanmadan hazırlanan tarif, daha önce hiç tatmadığınız bir lezzeti sunuyor. Bu kadar iddialı konuşmamızın sebebi; mercimek-muz-süt üçlüsünü barındıran bir tariften ileri geliyor.

Antrenman sonrasında, yıpranan kaslarınızı onarmak için birebir durumda olan doğal protein shake herhangi bir supplement barındırmadan, 45 gram protein içeriyor.

Malzemelere göz atarak işe başlayalım:

>Ev Yapımı Protein Shake Tarifi Malzemeleri

>Protein Tozsuz Protein İçeceği Nasıl Yapılır?

1) Mercimek haşlanır, blender kabına konulur.
2) Diğer malzemeler de eklenerek blenderdan geçirilir.
3) Hepsi bu kadar, afiyet olsun!

>Besin değerleri

(1 porsiyonun değerleridir, 150 gram mercimek ile, çiğ ağırlıktır.)
Enerji, kcal : 705
Protein, g : 45
Karbonhidrat, g : 86
Yağ, g : 11

Kilo vermek, almak, kas yapmak ve yağ yakmak. Bunların hepsinin yolu beslenmeden geçer. Güzel bir vücuda sahip olmanız için size yönelik yemek, tatlı tariflerini FitYemek’de bulabilirsiniz. Vücut geliştirmenin yüzde 60-70 i beslenmedir lafı söylentiden ibaret değildir. Peki neyi nasıl hazırlayıp, ne zaman tüketeceksiniz, nasıl sağlıklı beslenilir? İşte bu noktada devreye FitYemek girmektedir. Şimdiden hepinize afiyet olsun. Fit yemek tarifleri için takipte kalın!

Exit mobile version