Site icon Fit Yemek

Protein Bohçası Tarifi

Protein Bohçası - SPORCU KAHVALTISI | FitYemek
Yoğun gün temposu nedeniyle kahvaltı etmeye vakit bulamıyorsanız; bu tarif tam size göre olacak. Sporcuların kendilerine has kahvaltılarından biri niteliğindeki tarif, sizi yorucu bir güne karşı ihtiyacınız olacak enerji ile dolduracak. 27 gram proteini vücudunuza alacağınız düşünülürse, beslenme programınıza uyma konusunda herhangi bir strese sahip olmadan hazırlanılabilecek en pratik lezzeti masanıza getireceksiniz.

İçeriğinde kaliteli protein kaynakları barındıran tarif, düşük karbonhidrat değerleri sebebiyle kilo kontrolü sağlamak isteyenlerin amacına uygun nitelikte

Malzemelere göz atarak işe başlayalım:

Protein Bohçası Tarifi Malzemeleri

Sporcu Kahvaltısı Protein Bohçası Nasıl Yapılır?

1-) Bir kabın içine yumurtalar kırılır.
2-)Yumurtalar çırpılır.
3-)Tava ısıtılıp, üzerine yarım yemek kaşığı tereyağı eklenir.
4-)Yağ eriyince, yumurta karışımı tavaya dökülür.
5-) Lor peyniri ufalanıp üzerine domates püresi eklenir, karıştırılır.
6-) Lor, yumurtanın üzerine eklenir ve bohça şeklinde yumurta katlanır.
7-) Afiyet olsun! 🙂

Besin değerleri

(Tümünün değerleridir)
Enerji, kcal : 350
Protein, g : 27
Karbonhidrat, g : 6
Yağ, g : 23

Kilo vermek, almak, kas yapmak ve yağ yakmak. Bunların hepsinin yolu beslenmeden geçer. Güzel bir vücuda sahip olmanız için size yönelik yemek, tatlı tariflerini FitYemek’de bulabilirsiniz. Vücut geliştirmenin yüzde 60-70 i beslenmedir lafı söylentiden ibaret değildir. Peki neyi nasıl hazırlayıp, ne zaman tüketeceksiniz, nasıl sağlıklı beslenilir? İşte bu noktada devreye FitYemek girmektedir. Şimdiden hepinize afiyet olsun. Fit yemek tarifleri için takipte kalın!

Exit mobile version