Site icon Fit Yemek

Ton Balıklı Yumurta Tarifi

Ton Balıklı Yumurta - Kaslarınızı Besleyin! | Fit Yemek
Daha öncesinde pek çok farklı malzemeyi, çok çeşitli şekillerde bir araya getirerek, omlet yapma çabalarınız oldu. Farklı tatları en sağlıklı şekilde almak isteyen biri olarak, bu çabalarınızı bir adım ileri taşımaya ne dersiniz? Balık ile peynirin birlikte tüketilemeyeceğine ilişkin şehir efsanelerini bir kenara bırakarak, balığın yumruta ve lor peyniri ile birleştiği bu tarif, eldeki malzemelerle şahaneler yarattığınız bir günün en güzel anısı olarak aklınızda yer edinecek.

İçerdiği protein kaynaklarına bakıldığında, antrenman sonrasında en kaliteli proteinleri vücutlarına almak isteyenlere yönelik bu tarif, ilk kez deneyenler için unutulmaz bir lezzet deneyimi yaşatacak.

Malzemelere göz atarak işe başlayalım:

>Ton Balıklı Yumurta Malzemeleri

>Ton Balıklı Yumurta Nasıl Yapılır?

1. Bir kaba lor peyniri konulur ve üzerine yumurtalar kırılır.
2. Ton balığı iyice süzülerek kaba eklenir ve iyice karıştırılır.
3. Teflon yüzeyli tava ocağa alınıp iyice ısıtılır. Teflon yüzeyli değilse biraz yağ damlatıp peçete ile dağıtılabilir.
4. Karışım tavaya dökülerek pişirilir. Afiyet olsun! 🙂

>Besin değerleri

(Tümünün değerleridir)
Enerji, kcal : 295
Protein, g : 33
Karbonhidrat, g : 2
Yağ, g : 17

Kilo vermek, almak, kas yapmak ve yağ yakmak. Bunların hepsinin yolu beslenmeden geçer. Güzel bir vücuda sahip olmanız için size yönelik yemek, tatlı tariflerini FitYemek’de bulabilirsiniz. Vücut geliştirmenin yüzde 60-70 i beslenmedir lafı söylentiden ibaret değildir. Peki neyi nasıl hazırlayıp, ne zaman tüketeceksiniz, nasıl sağlıklı beslenilir? İşte bu noktada devreye FitYemek girmektedir. Şimdiden hepinize afiyet olsun. Fit yemek tarifleri için takipte kalın!

Exit mobile version