Site icon Fit Yemek

Ton Balıklı Protein Burger Tarifi

Ton Balıklı PROTEIN BURGER - FitYemek
Gün geçtikçe artış gösteren “günlük hayat koşuşturması”nın rutinlerinize etkisi malum. Düzeni seven-sevmeyen herhangi birinin kabusu olabilecek mevcut dinamikler karşısında en çok etkilendiğiniz alan hiç şüphesiz beslenme oluyor. Beslenmenizi aksatmaya doğru gittiğini düşünüyorsanız, her zaman bir umudun var olduğunu hatırlatmamıza gerek dahi yok. Pratik tarifler çerçevesinde en kısa sürede hazırlayabileceğiniz en lezzetli ve hepsinden önemlisi en besleyici tariflerden biri niteliğindeki ton balıklı burger, kortizolü(stres hormonu) fazlaca salgılamamanıza yardımcı olacaktır.

İçeriğindeki protein ve Omega-3 gibi sağlıklı yağlar oldukça besleyici olan tarif, ihtiyacınız olan karbonhidratı da yeterince karşılıyor.

Malzemelere göz atarak işe başlayalım:

>Ton Balıklı Burger Malzemeleri

>Ton Balıklı Burger Nasıl Yapılır?

1. Hamburger veya tost ekmeğine ton balığı konulur.
2. Üzerine makarna sosu sürülür.
3. Kaşarlar küçük dilimler halinde üstüne konulur, ekmek kapatılır.
4. Tost makinesinde kaşarlar eriyene kadar ısıtılır.
5. Afiyet olsun!

>Besin değerleri

(Tümünün değerleridir)
Enerji, kcal : 277
Protein, g : 21
Karbonhidrat, g : 28
Yağ, g : 9

Kilo vermek, almak, kas yapmak ve yağ yakmak. Bunların hepsinin yolu beslenmeden geçer. Güzel bir vücuda sahip olmanız için size yönelik yemek, tatlı tariflerini FitYemek’de bulabilirsiniz. Vücut geliştirmenin yüzde 60-70 i beslenmedir lafı söylentiden ibaret değildir. Peki neyi nasıl hazırlayıp, ne zaman tüketeceksiniz, nasıl sağlıklı beslenilir? İşte bu noktada devreye FitYemek girmektedir. Şimdiden hepinize afiyet olsun. Fit yemek tarifleri için takipte kalın!

Exit mobile version