Site icon Fit Yemek

Fit Hamburger – Bol Proteinli

Protein Hamburgeri (49 gram protein) - FitYemek

Göbeğinizi eritmek istiyorsunuz diye hamburger yeme keyfinizden vaz mı geçeceksiniz? Tabi ki hayır! FitYemek bunun için burada.

Sağlıklı, lezzetli ve fit bir hamburger tarifi istiyorsanız doğru adrestesiniz.FitYemek size ve diyetinize uygun hamburger yapımını sizler için anlattı. 49 gram protein oranıyla adeta protein deposu olan bu hamburger ile kaslarınızı besleyebilir, aynı zamanda da lezzetli bir hamburgerin keyfini çıkartabilirsiniz.

►Sağlıklı, fit, bol proteinli yemek tarifleri için Youtube Kanalımıza ÜCRETSİZ ABONE OLUN!

Protein Hamburgeri Besin Değerleri

Enerji, kcal : 554.75
Protein, g : 49
Karbonhidrat, g : 61
Yağ, g : 12.75
(Hamburger ekmeği tam tahıllı olursa karbonhidrat ve kalori değerleri düşecektir.Özellikle kilo vermek isteyenlere tam tahıllı ekmek kullanmalarını öneririm.)

Fit Hamburger Malzemeleri

*Yukarıdaki malzemelerle 2 hamburger yapılmaktadır.Aşağıdaki besin değerleri tek bir hamburgerin besin değerleridir.

Protein Hamburgeri Nasıl Hazırlanır?

1. Kıyma, sarımsak, galeta unu, karabiber, sirke yoğurulur.
2. Tava ısıtılır, yoğurduğumuz karışım köfte şekli verilerek tavaya konur.
3. İki yüzü de pişirilir.
4. Bir tavaya hamburger ekmeği, üzerine de kaşar veya cheddar peynir konulur. Peynir ısınınca üzerine köfte, domates, marul konup kapatılır.
5. Afiyet olsun!

FitYemek’i diğer sosyal medya hesaplarından da takip edebilirsiniz!
FACEBOOK
TWİTTER
INSTAGRAM

Kilo vermek, almak, kas yapmak ve yağ yakmak. Bunların hepsinin yolu beslenmeden geçer. Güzel bir vücuda sahip olmanız için size yönelik yemek, tatlı tariflerini FitYemek’de bulabilirsiniz. Vücut geliştirmenin yüzde 60-70 i beslenmedir lafı söylentiden ibaret değildir. Peki neyi nasıl hazırlayıp, ne zaman tüketeceksiniz, nasıl sağlıklı beslenilir? İşte bu noktada devreye FitYemek girmektedir. Şimdiden hepinize afiyet olsun. Fit yemek tarifleri için takipte kalın!

Exit mobile version