Site icon Fit Yemek

Kahveli Pankek Tarifi

Kahveli Pankek - 46 gram protein - Antrenman Öncesi veya Kahvaltıya Birebir! | FitYemek

Kafeinin kan dolaşımını harekete geçirmekle beraber metabolizmayı hızlandırdığını,zihnin açılmasına katkıda bulunduğunu biliriz. Tüm bu özelliklere sahip kafeini, en etkin biçimde bulunduran kahve; öğrenciler, çalışanlar, sporcuların en çok başvurduğu içeceklerden biri oluyor. Kahvenin bu etkisini, en keyifli şekilde çıkarmayı anlatmak ise bize düşüyor.

Güney Amerika menşeili bu güzel lezzeti, Alman mutfağının dünyaya armağan ettiği enfes pankek tarifi ile size aktaracağız. Belirtmekte yarar var; Uluslararası Olimpiyat Komitesi, kafeinin gücünü farkına varmış olacak ki, bu maddenin kullanımı sporculara kısıtlamış durumda.

Malzemelere göz atarak işe başlayalım:

Fit Kahveli Pankek Malzemeleri

Diyete Uygun Kahveli Pankek Nasıl Yapılır?

1)Yulaf ezmesi blender ile un haline getirilir.
2)Tüm malzemeler bir kapta karıştırılır.
3)Altı ısıtılan teflon yüzeyli tavaya karışım kaşık yardımıyla konularak pişirilir.
4) Üzerinde kabarcıklar çıkıp altı sertleşince ters çevirilip pişirilir.
5)Afiyet olsun!

Besin değerleri

(Tümünün değerleridir)
Enerji, kcal : 557
Protein, g : 46
Karbonhidrat, g : 32
Yağ, g : 25.3

Kilo vermek, almak, kas yapmak ve yağ yakmak. Bunların hepsinin yolu beslenmeden geçer. Güzel bir vücuda sahip olmanız için size yönelik yemek, tatlı tariflerini FitYemek’de bulabilirsiniz. Vücut geliştirmenin yüzde 60-70 i beslenmedir lafı söylentiden ibaret değildir. Peki neyi nasıl hazırlayıp, ne zaman tüketeceksiniz, nasıl sağlıklı beslenilir? İşte bu noktada devreye FitYemek girmektedir. Şimdiden hepinize afiyet olsun. Fit yemek tarifleri için takipte kalın!

Exit mobile version