Site icon Fit Yemek

Fit Kakao Keyfi Tarifi

Fit Kakao Keyfi Tarifi | Fit Yemek
Yediklerinize dikkat ediyor, tatlılardan uzak duruyorsanız ve canınız kakaolu bir şeyler istiyorsa doğru adrestesiniz. Sizlerle tam da bu anlarda yediğim, çikolata isteğimi bastıran bir tarif paylaşacağım.Şeker içermemesinin yanı sıra; sağlıklı, diyete uygun, kaslarımızı besleyecek proteinler açısından zengin, hormon sistemimiz için gerekli olan sağlıklı yağları ve kaliteli karbonhidratları bir arada bulunduruyor bu tarif!
Bu tarif ile diyetinizi bozmadan kakao keyfi yapabilirsiniz! İster kahvaltıda, ister ara öğün olarak tüketin!

Bu tarif kaliteli karbonhidratlar ve proteinler açısından zengindir. Aynı zamanda sağlığımız için önemli olan sağlıklı yağlar içermektedir.

Malzemelere göz atarak işe başlayalım:

Fit Kakao Keyfi Malzemeleri

Fit Kakao Keyfi Nasıl Yapılır?

1) Yulaf, kakao ve tarçın karıştırılır.
2) Üzerine yumurtalar kırılır.
3) İsteğe göre çatalla veya blender ile karıştırılır.
4) Tava ısıtıldıktan sonra üzerine hindistan cevizi yağı veya tuzsuz tereyağı konulur, biraz kızdırdıktan sonra karışım ilave edilir.
5) Tahta kaşık yardımıyla karıştırılarak pişirilir.
Afiyet olsun! 🙂

Besin değerleri

(Tümünün değerleridir)
Enerji, kcal : 570
Protein, g : 30
Karbonhidrat, g : 52
Yağ, g : 28

Kilo vermek, almak, kas yapmak ve yağ yakmak. Bunların hepsinin yolu beslenmeden geçer. Güzel bir vücuda sahip olmanız için size yönelik yemek, tatlı tariflerini FitYemek’de bulabilirsiniz. Vücut geliştirmenin yüzde 60-70 i beslenmedir lafı söylentiden ibaret değildir. Peki neyi nasıl hazırlayıp, ne zaman tüketeceksiniz, nasıl sağlıklı beslenilir? İşte bu noktada devreye FitYemek girmektedir. Şimdiden hepinize afiyet olsun. Fit yemek tarifleri için takipte kalın!

Exit mobile version